Cloud IMM

Hosting STORE


CLOUD IMM

Pentru ca stim cat de greu este sa-ti administrezi infrastructura si serviciile IT, noi ne asumam intreaga responsabilitate pentru functionarea sistemelor tale. CLOUD IMM iti propune un set de servicii administrate de noi in beneficiul tau dupa cum urmeaza:

CLOUD HOSTING NELIMITAT

Aduna-ti toate site-urile intr-un singur loc. Alegeti planul care ti se potriveste.

SPATIU DE STOCARE IN CLOUD

Toate documentele intr-un singur loc. Securizat, accesibil doar prin VPN, ai discul tau virtual in orice loc doresti. Acum poti lucra de oriunde fara grija ca poti pierde ceva.

SERVER VIRTUAL SAU DEDICAT

Ai propriile aplicatii pe care doresti sa le folosesti? Nicio problema. Configureaza-ti propriu tau server. Il poti atasa infrastructurii tale interne sau il poti conecta la internet. Si asta fara sa fie fizic in locatia ta.

CLOUD APPLICATIONS

Vinde inteligent. Administreaza-ti portofoliul de clienti folosind cele mai moderne aplicatii software de CRM, ERP, Billing. Si asta fara ca tu sa investesti.

SUPORT, DEZVOLTARE SOFTWARE, MENTENANTA

Cei mai buni specialisti doar pentru tine. Acum poti sa-ti pui in practica ideile, pentru ca noi acoperim cam toate limbajele de programare. Si suntem nerabdatori sa-ti aratam ca se poate.Daca v-am convins, va rugam sa lasati un mesaj sau sunati la unul din numerele de telefon din pagina de contact.

Please insert your email.
Please insert your message.
Thank you. Your message has been sent.
Error, email not sent