Colocare servere

Hosting STORE


Capabilitati HOSTING Services

Am instalat si administram servere de ultima generatie, folosind cele mai noi produse software. Solutia noastra permite functionarea intregii infrastructuri indiferent daca unul sau mai multe servere se defecteaza. Tu nici nu vei simti asta.

Avem in portofoliu doar servere cu procesoare Intel functionand pe placi de baza Intel si Gigabyte. Fiecare server are cel putin 4 placi de retea Gigabit (1000Mb/s), minim 16GB de RAM si este conectat in cel putin 2 switch-uri ultra performante Cisco. Nu facem compromisuri atunci cand e vorba de calitate!

Cei mai mari provideri de internet din Romania sunt parterii nostri. Calitatea serviciilor oferite, dublata de redundanta conexiunilor de care dispunem, ne recomanda ca parteneri ideali pentru cei ce-si doresc un serviciu de calitate la un pret competitiv.

Solutia noastra de virtualizare ne permite sa-ti oferim cele mai sigure servere cu replicare live si migrare live in cazul in care server-ul fizic cedeaza. Si asta fara ca tu sa fii afectat.

Ne-am dezvoltat propriul sistem automat de alertare. Avem un plan de "disaster recovery" care ne permite sa luam cele mai bune decizii intr-un moment de criza. Si asta doar ca tu sa te bucuri de serviciile tale!Colocare servere

Pentru ca oferim un pachet de servicii nu doar o simpla colocare. Pentru ca oferim suport activ indiferent de problemele tale. Pentru ca avem o echipa de specialisti on-site 24/7/365. Pentru ca stim ca in absenta unei echipe profesionale care sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie, valoarea server-ului tau e nula. Si pentru ca server-ul tau ofera servicii de web, venim si cu o echipa de suport si dezvoltare software. Pentru ca ne dorim parteni de cursa lunga.

Oferim pachete complexe de colocare, motiv pentru care va rugam sa ne dati detalii despre echipamentele pe care le doriti colocate si unul din consultatii nostri va vor suna in cel mai scurt timp pentru o oferta detaliata.Please insert your email.
Please insert your message.
Thank you. Your message has been sent.
Error, email not sent