VPS - Servere Virtuale

Hosting STORE


Servere virtuale cu resurse dedicate

Configuratii standard

Oferim o gama larga de servere virtuale cu resurse dedicate avand configuratii dintre cele mai variate. Mai jos va prezentam cateva exemple, care pot fi modificate in functie de nevoie dvs. Pentru o configuratie personalizata va rugam sa trimiteti o cerere pe adresa office@ohst.ro


  CPU Intel @1.8GHz CPU Intel @2.0GHz CPU Intel @2.4GHz CPU Intel @2.67GHz CPU Intel @3.0GHz CPU Intel @3.4GHz
 

30€ /luna

32€ /luna

34€ /luna

51€ /luna

56€ /luna

59€ /luna

Nuclee (garantate) 8 4 8 8 8 4
Memorie (garantata) 8GB 8GB 8GB 16GB 16GB 16GB
HDD SSD 100GB Cloud Storage 100GB Cloud Storage 100GB Cloud Storage 150GB Cloud Storage 150GB Cloud Storage 150GB Cloud Storage
Switch port 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps 1Gbps
Adrese IP 1IP inclus 1IP inclus 1IP inclus 1IP inclus 1IP inclus 1IP inclus
Trafic inclus nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat
Banda garantata up to 500Mbps (national & international) up to 500Mbps (national & international) up to 500Mbps (national & international) up to 500Mbps (national & international) up to 500Mbps (national & international) up to 500Mbps (national & international)
Uptime lunar 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9%
OS Linux Linux Linux Linux Linux Linux
  Comanda Comanda Comanda Comanda Comanda ComandaGazduire in Romania

Avantajul major il reprezinta conectivitatea si timpul de raspuns foarte mici comparativ cu gazduirea unui server in afara tarii. Mai mult, Romania beneficiaza in momentul de fata de una dintre cele mai ridicate viteze la internet din lume, un motiv in plus pentru gazduirea servere-lor in spatiul IT autohton.


Servere performante

Avem in portofoliu doar servere cu procesoare Intel functionand pe placi de baza Intel si Gigabyte. Fiecare server are cel putin 4 placi de retea Gigabit (1000Mb/s), minim 16GB de RAM si este conectat in cel putin 2 switch-uri ultra performante Cisco. Nu facem compromisuri atunci cand e vorba de calitate!


Trafic nelimitat

Nu limitam in niciun fel traficul pe internet. In acest fel, am reusit sa obtinem increderea clientilor nostri care apreciaza un serviciu nelimitat in adevaratul sens al cuvantului.


Propriul nostru centru de date

Dispunem de un centru de date ultra-modern, care ne ajuta sa oferim printre cele mai mici preturi de pe piata, in conditiile mentinerii unor standarde de calitate foarte ridicate. Nu suntem reseller-i de servicii software ca majoritatea competitorilor din piata.


Experienta Enterprise

Echipa noastra poate sa faca fata celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere hardware cat si software. Acest serviciu este sustinut prin munca asidua a unor oameni care multi ani la rand au fost expusi unor medii de lucru enterprise.


Suport 24/7

Asiguram prezenta on site in centrul nostru de date 24/7. Acest lucru ne ofera garantia unor SLA-uri extrem de mici care nu pot fi decat benefice clientilor nostri.


Asistenta tehnica

Avem grija de toate serverele indiferent ca sunt colocate sau inchiriate. Orice defectiune tehnica este remediata rapid de noi. Iar daca problemele sunt de natura software, avem specialisti care le rezolva rapid.